Over ons

Sinds 2017 hebben wij eindelijk onze deuren geopend als Zorgboerderij! Daarvoor hebben wij meer dan 25 jaar vol passie en enthousiasme kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. De BSO blijft geopend, en de logeeropvang is uitgebreid met dagbesteding en tijdelijk verblijf voor jeugd van 5 t/m 18 jaar. We zijn 7 dagen in de week geopend. Bij ons is er van alles te doen, van dagelijkse routine in de stal, op het erf of in de keuken, tot meer op maat gestuurde activiteiten die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de mensen die ons bezoeken.

Bertus en Tanja van der Werff

Samen verzorgen we de logeerweekenden en de dagbesteding. De BSO wordt verzorgt door Tanja. Beide hebben we passie voor mensen! Ook zijn wij inmiddels een erkend leerbedrijf, waardoor we regelmatig een stagiair (e) op de zorgboerderij mogen verwelkomen. Ook onze volwassen kinderen zullen zo nu en dan een handje mee helpen.

Tanja van der Werff

Tanja is de drijvende kracht achter de zorgboerderij. Naast de zorg voor het gezin en alle administratieve zaken, is zij verantwoordelijk voor de zorg. Tanja heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met "speciale"kinderen. Tanja is SKJ geregistreerd, en laat zich regelmatig bijscholen.

Bertus van der Werff

Bertus heeft een eigen Bouwkundig Adviesbureau en is daardoor ook flexibel inzetbaar op de zorgboerderij. Bertus is vooral praktisch ingesteld, en alle klussen en onderhoud van erf en stal, komen dan natuurlijk ook voor zijn rekening! Bertus begeleidt de jeugd bij de dagbesteding en de werkzaamheden in de stal en de werkplaats.

Josephine van der Werff

Josephine werkt sinds september 2018 op de zaterdag mee in de dagbesteding. Josephine woont in Meppel en volgt de Internationale PABO. (ITEps Stenden NHL) Josephine is creatief en houdt van zingen. Ze houdt zich op de zorgboerderij vooral bezig met de begeleiding van de jeugd tijdens sport, spel en creatieve activiteiten.

Visie

Ieder mens is uniek! En ieder mens heeft mogelijkheden! Bij Zorgboerderij Op'e Romte krijgen mensen letterlijk de ruimte om deze mogelijkheden te ontwikkelen. Ruimte om jezelf te zijn, en jezelf te ontwikkelen binnen jouw mogelijkheden. Ieder mens doet er toe! Het met elkaar verzorgen van de planten, dieren en de maaltijden, zorgt voor structuur, bewustwording, zelfrespect en verantwoordelijkheidsgevoel. Samen maken we de wereld om ons heen een beetje mooier!

Kom eens langs

Als u een afspraak wilt maken, kunt u hieronder uw gegevens invullen en versturen. Op werkdagen zullen wij binnen 48 uur contact met u opnemen om een afspraak te maken. U kunt ook telefonisch contact opnemen om een afspraak te plannen.

Maak afspraak